logo

Camiler Gençleri Bekliyor

CAMİLER GENÇLERİ BEKLİYOR

Akyurt Belediyesi ve Akyurt Müftülüğü iş birliğiyle yarıyıl tatilinde öğrencilerin camilere gelmesini amaçlayan bir çalışma yapıldı.

Çocuklar ve öğrenciler, aileleriyle birlikte camilere namaz vakitlerinde giderek hem dini bilgilerden faydalandı hem de tatil sonunda ödüllendirildi.

Seyyid Burhaneddin Camii’nde düzenlenen ödül törenine Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Akyurt Müftüsü Adem Yıldız ve etkinlikte yer alan yetkililer katıldı.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık gençlerle bir araya geldiği program sonunda camilere en sık gelen 30 öğrenciyi ödüllendirdi. Başkan Hilal Ayık yaptığı açıklamada “Gençlerimizin her türlü birikimi kazanması, dinini öğrenmesi, namaz vakitlerinde camilerimize rağbet göstermesi konusunda Müftülüğümüzün hassasiyetine ortak olarak bu etkinliği düzenledik. Yarıyıl tatili boyunca camilerimize en sık gelen gençlerimizi hediyelerle ödüllendirdik. Tüm katılan gençlerimize de küçük hediyeler vererek gönüllerini aldık. Bu alışkanlığın yarıyıl tatili ile sınırlı kalmamasını diliyor, gençlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

WhatsApp Destek Hattı