Sanayide Mescit İnşaatı Başladı

Akyurt Oto Sanayi Sitesi esnaflarımızın talepleri doğrultusunda müsait olan bir dükkanın üst katı mescit oluyor.

Belediyemiz ekipleri binanın kapısını takıp duvarlarını örmeye başladı. Çalışmayı değerlendiren Akyurt Belediye Başkanımız Hilal Ayık “Oto sanayi işleri bildiğiniz gibi ağır şartlarda yapılıyor. Dükkan ortamlarında ibadet edecek yeterli temizlikte alan her zaman bulunamayabiliyor. Site yönetimi ve esnafımızdan, temiz bir ortamda ibadet yapabilmek için mescit yapılması talebi geldi. Biz de kolları sıvadık, bize gösterilen binada çalışmalara başladık. En kısa sürede tamamlayıp sanayi esnafımızın hizmetine sunacağız. İnşallah sanayi sitesi için ileride daha güzel çalışmalarımız da olacak. Şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.