Çiftçiye Büyük Müjde

ÇİFTÇİYE BÜYÜK MÜJDE

Akyurt Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek Akyurt çiftçisine mazot desteği sağlayacak.

7 Mart’ta başlayan başvurular hakkında açıklama yapan Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık “Akyurt Belediyesi olarak hizmetlerimizde ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz. Akyurtlu çiftçilerimize kişi başı 1000 TL’lik mazot desteği sağlamak için harekete geçtik. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz başvuruları toplamaya başladı. Daha önce yine ilk olan buğday ve arpa tohumu desteklerini başlatmıştık. Bu desteklerimiz her yıl devam edecek. 7 Mart’ta başlayan talep toplama süresi 15 Mart’ta sona erecek. Belirli şartlar taşıyan ve istediğimiz belgeleri ibraz eden çiftçilerimize destek olacağız. Lojistik Tesislerimizde arkadaşlarımız çiftçilerimizin başvurularını almaya başladı. Akyurt’ta daha önce eşine rastlanmayan bir hizmeti sunuyor olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Çiftçilerimize şimdiden hayırlı olsun.” Diye konuştu.