24 Şubat 2018

YILDIRIM MAHALLESİNDE CAMİ TEMELİ ATILDI

Belediyemizin de destekleriyle Yıldırım Mahallemizde ortaya çıkarılan cami alanında hayırsever iş adamının da katıldığı törenle temel atıldı.

Köroğlu Caddesi üzerinde yer alan cami inşaatına ilk betonu dökmek üzere Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve Akyurtlular hazır bulundu.

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş törende yaptığı konuşmada “Diyanet İşleri Başkanlığı ve Müftülüğümüz ile birlikte caminin yapılacağı yerin imar çalışmasını yaparak inşaata hazır hale getirdik. Hayırsever vatandaşımız Fikri Amca 500 kişilik camiyi anahtar teslimi yapıp müftülüğümüze teslim edecek. Hayır sahiplerine ve vesile olanlara teşekkür ediyorum. Allah en kısa zamanda tamamlamayı nasip etsin. Hayırlı olsun.” dedi.

Dualar ve tekbirlerle kurban kesilmesinin ardından Hacı Fikri Ahıskalı Camiinin temeline ilk beton Kaymakam Osman Altın ile Başkan Ayantaş tarafından döküldü.