16 Mart 2018

YENİ DOĞAN BEBEKLERİ ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

İlçemizde yeni doğan bebeklerin evleri, Belediyemiz tarafından ziyaret edilerek ilk hediyeleri verilmeye devam ediyor.

Belediye Başkanımızın eşi Şenay Ayantaş ve Başkan Yardımcımız Ayla Yüceer Can, evleri ziyaret ederek bebeklerin ailelerinin sevinçlerine ortak oldu.

Başkan Yardımcımız Ayla Yüceer Can ziyaretlerle ilgili açıklamasında “Uzun süredir devam eden ziyaretlerimizde vatandaşlarla daha yakından ilgilenme, onları tanıma fırsatı buluyoruz. Yeni doğan bebeklerimiz için “Hoş Geldin Küçük Hemşerim” adıyla her hafta yeni doğan bebeklerimizin evlerine giderek hediyeler veriyoruz. Vatandaşlarımız da bu uygulamadan çok memnun gözüküyor. Bu vesileyle yeni doğan bütün bebeklere Allah’tan uzun ve hayırlı bir ömür diliyorum.” dedi.