21 Haziran 2018

ŞAMPİYONLUK GECESİNDE HER RENK VAR

Akyurt’taki Galatasaraylılar 21’inci şampiyonluğu diğer şampiyonluklarında olduğu gibi etkinlikle kutladı.

Kırkkız Mesire Alanı’nda düzenlenen Şampiyonluk Gecesinde Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ve ailesi, Başkan Yardımcımız Ayla Yüceer Can, Eski Belediye Başkanımız Fedai Yağcı ve Galatasaraylıların yanı sıra Ankaragücü, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarlarından da davetliler yer aldı.

Gecede çekilişlerle katılımcılara hediyeler dağıtıldı, müzik eşliğinde oyun havası oynayarak Galatasaraylılar şampiyonluğu bir kez daha doyasıya kutladı.

Belediye Başkanımı Gültekin Ayantaş yaptığı konuşmada “Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bu gece daha iyi bir şekilde anlamalıyız. Burada her renge gönül vermiş insan bir arada. Ben de Galatasaraylıyım ancak bu sebeple kırmızı-beyaz bir forma ile buradayım. Ligimiz parasal değer açısından Avrupa’da altıncı sırada olmasına rağmen, sportif başarı sıralamasında 30’uncu sıralarda. Bunu değiştirmek için önce birbirimizle didişmekten vazgeçmemiz, fanatik düşüncelerle birbirimizi ötekileştirmekten uzaklaşmamız gerekiyor. Sporun içinden geldiğim için son dönemde spor kulüplerinde yaşanan olumlu yöndeki değişimin taraftara da yansımasının çok önemli olacağını düşünüyorum. Beyefendi kişilikleri sporumuzda yönetici olarak görmeye başladık. Bundan sonra tüm takımlarımızın daha başarılı olmaması için bir sebep yok.” ifadelerini kullandı.

Başkan Ayantaş şampiyonluk pastasını Eski Başkan Fedai Yağcı ve Başkan Yardımcımız Ayla Yüceer Can ile birlikte kesti.