10 Nisan 2018

POLİS TEŞKİLATI 173’ÜNCÜ YAŞINI KUTLUYOR

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü yılı Akyurt’ta törenle kutlandı.

Törene Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkan Vekilimiz Ertekin Şan, Başkan Yardımcılarımız İlhan Şener ve Ayla Yüceer Can, Akyurt İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ, ilçemizdeki resmi kurum idarecileri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Akyurt İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ tarafından çelenk konuldu. Özkan Demirağ’ın konuşmasının ardından, okullarda düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkan Vekilimiz Ertekin Şan, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ ve diğer idari amirler verdi.

Türk halkının huzur ve güvenliğini sağlamak uğruna gazi olan polislere ise Kaymakam Osman Altın ve Başkan Vekilimiz Ertekin Şan tarafından teşekkür plaketi verildi. Belediyemiz adına, Başkan Yardımcımız Ayla Yüceer Can’a Emniyet Müdürü Demirağ tarafından verilen plaketin ardından tören sona erdi.

Akyurt İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokalinde tebrikleri kabul etti.