07 Şubat 2017

OKULLARA EĞİTİCİ DUVAR SAATİ DAĞITILDI

Belediyemiz tarafından ilçemizdeki ilkokul ve ortaokullarda, sınıflara eğitici duvar saatleri asıldı.

İlçe merkezindeki okullarda her sınıfa bir eğitici saat ve okul müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenler odası için özel saatler okullara dağıtıldı.

YSN_2247

Akyurt İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Öcük saatleri teslim alırken “Akyurt Belediyesi okullarımızda ihtiyacımız olan her konuda bize yardımcı olmuştur. Öğrenciler için renkli eğitici saatler ve bizler için düşünülmüş güzel saatleri eskileriyle değiştirerek kullanmaya başladık. Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’a ve bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

YSN_2250

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ise okullara dağıtılan saatlerle ilgili açıklamasında “İlçemizdeki okullarla Belediyemiz arasında kesilmeyen bir bağ var. Sürekli okullarımızı ziyaret ediyoruz, elimizden gelen konularda yardımda bulunuyoruz. Sınıflarımızda öğrencilerimizin kullandığı duvar saatleri çeşitlilik gösteriyordu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek 250 adet saati okullarımıza teslim ettik. Eğitici saatlerimizde sayılar renklerle ayrıldığından öğrencilerin saati daha iyi kullanabilmesini amaçlıyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için hayırlı olsun.” diye konuştu.

YSN_2253