15 Şubat 2017

MASA TENİSİNİN ŞAMPİYONU BAŞKAN AYANTAŞ

Belediyemiz tarafından düzenlenen Akyurt Resmi Kurumlar Masa Tenisi Turnuvasının şampiyonu Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş oldu.

Kapalı spor salonunda düzenlenen turnuvaya Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ve Başkan Yardımcımız İlhan Şener’in yanı sıra ilçemizdeki resmi kurumların amirleri ve çalışanları katıldı.

YSN_2311

İdare Amirleri Grubu’nda Belediye başkanımız Gültekin Ayantaş sporcu kişiliğini bir kez daha göstererek rakiplerini geride bıraktı ve turnuvayı şampiyonlukla tamamladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kemal Yurtoğlu’nun ikinci olduğu kategoride İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Zülküf Şimşek ise üçüncülüğü elde etti. Başkan Ayantaş’a kupasını İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ verdi.

YSN_2373

Kamu Çalışanları Grubu’nda ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Mesut Derindere şampiyon olurken, aynı kurumdan Ümit Erdem ikinciliği elde etti. İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Sedat çalı ise üçüncü oldu. Mesut Derindere’nin kupasını Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş verdi.

YSN_2352

YSN_2355

Başkan Ayantaş ödül törenindeki açıklamasında “Her yıl düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasına bu yıl Sayın Kaymakamımız ile birlikte sporcu olarak katıldık. Sporun içinden gelen biri olarak herkesin her yaşta spor yapması gerektiğini vurgulamak istiyorum. Sağlıklı yaşamın olmazsa olmazlarından bir tanesi de spor. Ayrıca masa tenisi sayesinde burada insanlar bir araya gelerek farklı bir atmosfer oluşturdu. Spor etkinliklerimiz devam edecek.” dedi.

YSN_2379