KUTLU DOĞUM HAFTASI’NDA KERMES AÇILDI

kutludogum1Kutlu Doğum Haf tası nedeniyle Kültür Merkezi fuayede kermes açıldı.

Kadın Kur’an kursları yararına 5 gün boyunca açık kalacak olan kermesin açılış kurdelesini Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, İlçe Müftüsü Sadullah Beki ve müftülük yetkilileri birlikte kesti. İlçe Müftüsü Sadullah Beki açılış öncesinde dua etti.

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ise “Alemlere Rahmet Olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed in bizlere sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tüm yaralara merhem olması, tarih boyunca tüm insanlığın ortak değeri olan merhamet ve şefkati hayatın her alanına etkin kılmamız temennisi ile tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik eder selam ve saygılar sunarım.” Diyerek kermesin hayırlı olmasını diledi ve kurdeleyi kesti. Bir süre kermesi gezen Başkan Ayantaş, satılan el emeği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

kutludogum2