24 Mayıs 2015

KIRKKIZ MESİRE ALANI İÇİN BÜYÜK TÖREN

Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan ve Ankara’nın en büyük mesire yerlerinden biri olan İlçemizdeki Kırkkız Mesire Alanı görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Açılışa Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ve binlerce Akyurtlu katıldı.

Açılış töreninde ilk konuşmayı Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş yaptı. Ayantaş konuşmasında “Göreve geldiğimizde Akyurt’un birçok sorunu vardı. Bu sorunları birer birer çözdük. Bunları çözerken hem hükümetimiz, hem Büyükşehir Belediyemiz bize çok ciddi destek verdi. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanım ve ekibine bu güne kadar bize vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. 13 yıldır iktidarda olan partimiz her geçen gün İlçemize büyük hizmetler getirdi ve getirmeye de devam edecek. İnşallah önümüzde bekleyen hizmetleri de alacağız. Sözü misafirlerimize bırakırken buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” Diye konuştu.

YSN_5898

YSN_5901

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Akyurt’a, Ankara’nın bütün ilçelerinin imrenerek bakacağı güzellikte bir parkın yapıldığını belirterek Akyurtlulara hayırlı olmasını diledi. Parkın 142 bin metrekare olduğunu söyleyen Gökçek Ankara’nın çevre ilçelerinin hiç birinde bu kadar büyük park olmadığına dikkat çekti. Parkın özelliklerinden de bahseden Melih Gökçek, Gültekin Ayantaş’ın Akyurt’u Ankara’nın en modern ilçelerinden biri haline getirdiğini söyledi.

YSN_5912

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ise yaptığı konuşmada “Akyurtlular olarak sizler her seçimde bizlere destek oldunuz. Önümüzde çok önemli bir seçim var. İnanıyorum ki yine bizi sahipleneceksiniz. Önümüzde fuar alanının temel atma töreni var. Siz her şeyin en iyisine layıksınız. Biz de size daha güzel bir gelecek sunmak için çalışacağız. Yeni bir seçime gidiyoruz. Eski Türkiye’ye dönmek isteyenler ile Yeni Türkiye’yi kurmak isteyenlerin mücadelesi bu. Bütün muhalefet birlikte hareket ediyorlar. Nasıl olur da hükümeti yıkarız diye düşünüyorlar. Davul HDP’nin boynunda, tokmak ise Kandil’dekilerin elinde. Kimin sözü geçiyor? Dağdaki teröristin sözü geçiyor. Çözüm sürecini de biz başlattık, biz olmasak çözüm süreci de devam edemez. Biz bunu Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için yapıyoruz.” Diyerek muhalefeti eleştirdi.

YSN_5918

Akdoğan’ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Göçkek ve Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş birlikte sahneye çıkarak kalabalık insan topluluğuyla birlikte mesire alanının açılışını gerçekleştirdi.

YSN_5922

YSN_5923