22 Temmuz 2015

KAYMAKAM YİĞİT, AKYURT’A VEDA ETTİ

İlçe Kaymakamı Mustafa Yiğit, Akyurt’taki görev süresinin dolması sebebiyle kendisi için düzenlenen veda yemeğinde Akyurt’taki resmi kurum amirleriyle bir araya geldi.

YSN_8031

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş yemeğe eşi Şenay Ayantaş, başkan yardımcımız Ayla Can ve meclis üyelerimiz ile birlikte katıldı. Yemeğin ardından konuşma yapan Başkan Ayantaş “Vedalaşmalar her zaman zor olmuştur. 6 yıl Kaymakam Bey ile birlikte uyum içinde çalıştık. Kendisi en uzun süre İlçemize hizmet eden kaymakamlarımızdan birisidir. Merkeze atanan kaymakamımıza İlçemizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum, yeni görevinde başarılar diliyorum.” Diyerek Mustafa Yiğit’e maşrapa hediye etti.

YSN_8047

YSN_8056

Mustafa Yiğit ise Akyurt’ta çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Birçok ilçede kaymakamlık yaptım. Her bölgeden hala görüştüğümüz insanlar var. Ancak Akyurt’ta insanlarla daha fazla şey paylaştık. 6 yıllık süre içerisinde istemeden birbirimizi kırdığımız herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum. Ne yaptıysak, ne söylediysek devletimiz içindir. Kişisel hiçbir sebebi yoktur.” Diye konuştu.

YSN_8070