25 Mart 2017

KALABA’DA FERFENE GECESİ DÜZENLENDİ

Kalaba mahallesinde Kalaba Gençlik Derneği ve Ankara Seymenler Kulübü birlikte ferfene gecesi düzenledi.

Geceye Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Meclis Üyemiz Ertekin Şan, Ak Parti Akyurt İlçe başkanı Kadir Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ ve İlçe Jandarma Komutanı Serkan Özkan Katıldı.

YSN_4208_resize

YSN_4215_resize

Kalaba Gençlik Derneği Başkanı Veyis Türkcan, gecenin düzenlenmesine katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’a plaket verdi. Başkan Ayantaş yaptığı konuşmada “Bu tür kültürel etkinlikler birliğimizin güçlenmesine vesile olan etkinliklerdir. Bizler birlik oldukça daha da güçleniyoruz ve bu güç düşmanlarımızı rahatsız ediyor. Birlikte savaşlar kazanan bu millet vatanının tek karış toprağını kimselere vermeyecektir. 15 Temmuz’da nasıl bedeninin tankların önüne atarak ülkesinin birliğini koruduysa, bundan sonra da aynı şekilde düşmanlarına fırsat vermeyecektir. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

YSN_4217_resize

Başkan Ayantaş ayrıca Kalabalı Milli tekvandocu Güray Türk’e plaket verdi ve 2016 yılında dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazanan Milli Takım’da yer aldığı için kendisine hediye sözü verdi.

YSN_4227_resize