28 Haziran 2016

İLÇE GARNİZON KOMUTANI’NDAN VEDA ZİYARETİ

Akyurt İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen A. Taner Demiroğlu, ilçemizdeki görev süresinin dolması nedeniyle Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’a veda ziyaretinde bulundu.

Demiroğlu, Ankara Evi’nde gerçekleşen ziyarette Akyurt’ta görev yaptığı için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ayantaş’ın bir belediye başkanından çok bir ağabey gibi davranarak başarılı olduğunun altını çizdi. Üsteğmen Demiroğlu Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’a hatıra olarak bir jandarma komando heykeli hediye etti.

YSN_5334

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ise “Sırayla idari amirlerimiz ilçemizden ayrılıyor. Önce kaymakamımızı Yaolva’ya vali olarak uğurladık. Şimdi de komutanımızın görev yeri değişti. İlçemizde görev yaptığı süre boyunca her türlü sosyal etkinliğimizde yanımızda oldu. İlçemize hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde başarılı olacağına yürekten inanıyorum.” Dedi. Başkan Ayantaş daha sonra Üsteğmen Taner Demiroğlu’na deri üzerine kazınmış Kaplumbağa Terbiyecisi tablosu ile maşrapa hediye etti.

YSN_5338

YSN_5342