15 Eylül 2015

İKİ MÜDÜRDEN AYNI ANDA ZİYARET

Geçtiğimiz Şubat ayında İlçemizde göreve başlayan emniyet müdürü Karaca Yumuş’un görev süresi doldu, yerine Özkan Demirağ atandı.

Eski ve yeni iki emniyet müdürü birlikte Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’ı ziyaret etti.

YSN_9878

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiserlerin de yer aldığı ziyarette eski müdür Karaca Yumuş Akyurt gibi güzel bir ilçede kısa süre de olsa görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni emniyet müdürü Demirağ için tanışma ziyareti niteliği taşıyan buluşmada Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş Karaca Yumuş’u tanımaktan, birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu, görevinin kısa sürmesinin kendisini üzdüğünü söyledi.

Karaca Yumuş’a İlçemizde kaldığı süre boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Ayantaş, yeni müdür Özkan Demirağ’a ise Akyurt’taki görevinin hayırlı olmasını diledi.

YSN_9879

2066 Kez Görüntülendi.