ANASAYFA HESAP NO MECLİS KARARLARI FUAR ALANI VİDEOLAR - PROJELER VEFAT EDENLER İLETİŞİM E-POSTA

Kültürk Parktaki WIFI hizmetini nasıl buldunuz?

Tüm Anketler

MECLİS GÜNDEMİ

Belediye Meclis Gündemi

BİMER

EKMEĞİNİ İSRAF ETME!

ZİYARETÇİ SAYISI

Online : 5
 Toplam :
 Ip No : 54.81.170.136

JALE ÜNAL KİŞİSEL RESİM SERGİSİNİ AÇTI

Tarih 20 Haziran 2013, 14:58 Editör Yasin Bekmezci

Belediyemizin Türk Halk Müziği Korosu üyesi Jale Ünal, yaptığı resimleri Kültür Merkezimizde sergiledi.

Resim sergisinin açılışına Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Jale Ünal ve eşi Taner Ünal ile Belediye Başkan Yardımcılarımız İlhan Şener ve Ayla Can ile Başkan Vekilimiz Ertekin Şan katıldı. Başkanımız kurdeleyi kesmeden önce yaptığı konuşmada Büyük Önder Atatürk'ün "Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz. fakat sanatkar olamazsınız." sözlerini hatırlatarak, kendisinin de sanata ve sanatçıya değer verdiğini belirtti ve sergiyi hazırlayan Jale Ünal'ı tebrik etti.

Daha sonra tüm davetliler sergiyi gezerek, eserleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Bu haber 728 defa okunmuştur.

MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ İlçemizde yıllardır devam eden geleneksel sünnet şöleni bu yıl bambaşka bir atmosferde gerçekleşti.

PAKDİL, RESTORAN AÇILIŞINDA

PAKDİL, RESTORAN AÇILIŞINDA Kültür Park içerisinde hizmet veren işletmelerden Onur Park Restoran'ın resmi açılışı gerçekleştirildi.

ONLiNE BORÇ ÖDEME

Borç Sogulama-Ödeme