08 Kasım 2018

FUAR ALANI İNŞAATINDA İNCELEME YAPILDI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre Anonim Şirketi ortaklarından Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ile birlikte fuar alanı şantiyesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Belediyemizi ziyaret eden heyet, ardından fuar alanı inşaatına giderek yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Şantiye alanındaki brifingde yetkililer tarafından inşaatın yüzde 14 seviyesinde tamamlandığı, tamamının ise sözleşmede yer alan süre içerisinde bitirileceği belirtildi.

106 bin metrekaresi kapalı, toplamda 579 bin metrekare alana sahip olacak fuar alanıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş “Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanımız Sayın Cemil Çiçek’e projeye en başından beri verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Fuar alanı projesi tamamlanmasıyla birlikte Ankara’nın kuzey ilçelerini olumlu şekilde etkileyecek. Fuar alanını çok önemsiyoruz ve bu proje bölgemize gelecek diğer projelerin de önünü açacaktır.  365 gün yaşayacak, sürekli açık olacak şekilde planlandı. Şimdiden işletecek firmalarla görüşmelerimiz başladı. İlçemizde devam eden diğer projelerle beraber bölgemiz hızlı bir şekilde gelişmeye devam edecektir.” diye konuştu.