15 Kasım 2017

FUAR ALANI İHALESİ 25 ARALIK’TA

“Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi AŞ”nin hissedar temsilcileri olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar Borsalar Birliği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, Ankara Ticaret Borsası Başkanları ve Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Ankara Büyükşehir Belediyesinde bir araya geldi.

Fuar alanı ile ilgili ihale aşamasına geldiklerini belirten Mustafa Tuna, bir an önce inşaata başlanacağını ve Ankara’ya hizmet edecek yapının hayata geçirileceğini ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Akyurt’ta yapılması planlanan fuar alanıyla ilgili, “Daha önce mutabık kalınan proje için ihaleye çıkılacak. Düzgün bir müteahhite denk gelinirse, hızlı bir şekilde inşaatı tamamlanır ve hizmete sunulur. İnşallah ihaleden sonra kısa bir sürede tamamlanır.” dedi.

Toplantının ardından açıklama yapan Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş “İhale ilan tarihi 24 Kasım 2017 olarak belirlendi. Bu süreden 1 ay sonra, 25 Aralık 2017 tarihinde ise ihale edilerek inşaat çalışmaları başlayacak. İhale tarihinden itibaren 1 yıllık süre içerisinde de inşaatın tamamlanmasını ve hizmete açılmasını hedefliyoruz. Akyurtumuza ve Ankaramıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.