FUAR ALANI İÇİN İHALE ZAMANI

Ankara’nın kuzeyine çağ atlatacak fuar alanı projesinde hafriyat çalışmalarının ardından bir kilometre taşına daha gelindi.

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’ın girişimleriyle, uzun zaman uğraş verilen ve Akyurt’a yapılması kararlaştırılarak imar ve yol çalışmaları tamamlanıp, yapımı dört gözle beklenen fuar alanı için ihaleye çıkılıyor.

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş gelişmeyi “Fuar Alanı Bizim için asrın projesi diyebileceğimiz bir proje. Bu bakımdan özenle ve inançla imar çalışmalarını yaptık. Yalnızca Akyurt için değil, Çubuk, Kalecik ve Pursaklar için de hayati bir proje. Ankara’nın kuzeyi uzun yıllar ilgiden mahrum kalmışken, Fuar Alanı ile birlikte artık durdurulamaz bir gelişimi yaşamak üzere. Akyurt’a, çevre ilçelerimize ve Ankara’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” Sözleriyle değerlendirdi.

Türkiye’nin fuarcılık alanında en büyük adımı olan projenin ihalesi 15 Mayıs Cuma günü yapılacak.

Ankara_Praesentation_1300411

Ankara_Praesentation_13004111