10 Mart 2017

DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISINDAN ZİYARET

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı Arzu Gürerk Sugüneş, opera ve bale sanatçılarıyla birlikte Başkan Yardımcımız İlhan Şener’i ziyaret etti.

Belediyemizin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği çocuklara yönelik tiyatro oyunları projesi kapsamında, iyi niyet ziyaretinde bulunan misafirlere Başkan Yardımcımız İlhan Şener ile görüştü. Şener “Sahne sanatlarını Akyurt’ta çocuklarla buluşturarak, onların ileride de sanatsever bireyler olarak yaşamalarına katkıda bulunmak bizim görevlerimizden bir tanesi. Ankara Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı Arzu Gürerk Sugüneş’e ve sanatçılarımıza ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum.” dedi.

IMG-20170309-WA0007