20 Şubat 2017

ÇİĞDEM TUNÇ VE EKİBİ AKYURT’TA SAHNE ALDI

Çiğdem Tunç, Murat Parasayar, Sema Aras ve Özkan Ayalp gibi ünlü isimlerden oluşan ekibiyle ilçemizde sahne aldı.

“El Deliye Biz Akıllıya Hasret” isimli iki perdelik oyun, Kültür Merkezi Necip Fazıl Konferans Salonu’nda Akyurtlularla buluştu.

Salonu tamamen dolduran Akyurtlular oyunu ilgiyle izledi. Oyunun ardından Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş Çiğdem Tunç’a ilçemize gelerek güzel oyunu sergiledikleri için teşekkür etti ve kendisine çiçek verdi. Ayantaş yaptığı kısa konuşmada ise “Ülkemizin geçtiği bu zor dönemeçte sanatıyla halkımızı bir arada tutan siz değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Oyun 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm şehitlere adandı.

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş eşi Şenay Ayantaş ile birlikte sahnede sanatçılarla “Memleketim” şarkısını söyledi.YSN_2607

YSN_2616

YSN_2627