10 Mart 2016

ÇANAKKALE YARIŞMASININ KAZANANLARI BELLİ OLDU

2015 yılı Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı nedeniyle, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından başlatılan, ilçemizdeki okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik düzenlenen “Çanakkale” konulu şiir yazma yarışması sonuçları açıklandı.

Ortaokullardan 263, liselerden 315 olmak üzere 578 öğrencinin başvurduğu yarışma için Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 7, Belediyemiz tarafından ise 1 jüri üyesi görevlendirildi. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda dereceye giren öğrencilerin ad ve soyadları ile ödülleri aşağıdadır;

ORTAOKULLAR
S.NO ÖĞRENCİ ADI SOYADI OKULU ÖDÜLÜ
1 Fatma Nur AKTAŞ Barmek Ortaokulu 1 Adet Laptop
2 Zeynep BEKTAŞ Akyurt İmam Hatip Ortaokulu 1 Adet Tablet
3 Zeynep ÖZAY Akyurt TOKİ Ortaokulu 1 Adet Akıllı Kol Saati

LİSELER

S.NO ÖĞRENCİ ADI SOYADI OKULU ÖDÜLÜ
1 Samiye Gökçe ÇELİK Prf.Dr. Nusret Fişek Mes.ve Tek. A.L. 1 Adet Laptop
2 İrem Nur KESGÜN Akyurt Anadolu Lisesi 1 Adet Tablet
3 Muzaffer BURTAÇGİRAY Özel Necip Fazıl Kısakürek A.L. 1 Adet Akıllı Kol Saati

Ödüller 15 Mart 2016 Salı günü saat 19.30’da Belediyemizin düzenleyeceği ”Çanakkale’den Dumlupınar’a VATAN” adlı Anma Programında verilecektir.

Yarışmaya katılan öğrencilerden aldıkları puanlara göre, Ortaokullardan sıralamaya giren ilk 75 öğrenci ile liselerden sıralamaya giren ilk 125 öğrenci Çanakkale Gezisi ile ödüllendirilecektir. Gezide, daha önce Belediyemizin düzenlediği Çanakkale gezisine katılmayan öğrencilere öncelik verilecek. 23 Mayıs – 27 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılması planlanan gezi için bilgilendirme, öğrencilerin okullarına yapılacak.

ckalejuri