08 Mart 2017

BİR GÜN DEĞİL HER GÜN

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Belediyemizde çalışan kadın personelin katılımıyla Ankara Evi’nde kutlandı.

YSN_3135

YSN_3139

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, eşi Şenay Ayantaş, Başkan Yardımcılarımız İlhan Şener ve Ayla Can ile Meclis Üyelerimiz Hilal Ayık, Reyhan Taştemir ve Cemalettin Demirel personelle sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Ayantaş yaptığı açıklamada “Bu tür özel günler farkındalık oluşturmak açısından güzel. Ancak bir güne sıkıştırmak yanlış. Bugün Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla ilçemizde Türk Metal Sendikası’nın etkinliği olacaktı. Ancak çalışan kadınlarımız bu etkinlik için Bursa’dan Ankara’ya gelirken, meydana gelen kazada maalesef 7 kadın vatandaşımız hayatını kaybetti ve program iptal oldu. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Bunun dışında medyada kadına şiddet haberleri gösterildikçe, caydırıcı olmaktan çok özendirici olmaya devam ediyor ve gün geçtikçe kadına karşı şiddet artıyor. İnşallah gelecekte kadınlarımız bugün olduğundan daha güzel günler yaşarlar.” diye konuştu.

YSN_3151

YSN_3155

YSN_3158

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ve Başkan Yardımcılarımız kadın çalışanlarımıza hediye olarak cam çaydanlık verdi.

YSN_3164