16 Haziran 2017

BİN 100 AKYURTLU ESNAF İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş tarafından Akyurtlu esnafa iftar yemeği verildi.

YSN_1253

YSN_1283

Kültür Merkezi Düğün Salonundaki iftar yemeğine bin 100 kişi katılırken, Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcımız İlhan Şener, Belediye Meclis Üyelerimiz ve AKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tekin Çelik de iftarda yer aldı.

YSN_1291

Yemeğin ardından konuşma yapan Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş “Akyurt her geçen gün biraz daha büyürken, farklı alanlarda çalışmaların da yapılması gerekiyor. Akyurt halkı, hep söylediğim gibi şehirden gelirken ellerinde poşetler, filelerle otobüslerden inerdi. Artık bu bitti. Yani Akyurtlu, parasını Akyurt’ta harcıyor. Bununla birlikte hatırı sayılır miktarda esnaf kardeşimiz ilçemizde işletme sahibi olmuş durumda. Esnafların birleşerek bir kooperatif kurma zamanı geldi. Öncü olacak kim olursa olsun, Belediye olarak desteğimizi yanında bulacaktır.” dedi.

YSN_1295

Yakın gelecekte Akyurt’ta yaşanacak gelişmelerin de müjdesini veren Ayantaş şunları söyledi “75’inci Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ilçemizde açılacak ve Devlet Kurumu olması sebebiyle ağız ve diş sağlığınız için diğer hastanelerde almış olduğunuz hizmetin aynısını burada alabileceksiniz. Merakla beklediğiniz Devlet Hastanemizin temeli 2018 yılının ikinci yarısında atılacak, ayrıca daha önce de duyurduğum gibi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Akyurt İlçe Müdürlüğü kurulacak. Son olarak diyaliz hastaları Ankara’ya giderek tedavi olmak mecburiyetinden kurtulacak. İlçemize diyaliz merkezi açılması için çalışmalara başladık. Bu akşam davetimize gelerek bizi onurlandıran, salonumuzu dolduran tüm esnaf kardeşlerime, teşekkür ediyorum.”

YSN_1300

YSN_1322