15 Ocak 2018

BEM-BİR SEN İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Belediyemiz ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR SEN) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

BEM-BİR SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Bayram Elik ve beraberindeki sendika yöneticileri, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Meclis Toplantı Salonunda Sosyal Denge Sözleşmesi imzalanması için toplantı düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Başkan Yardımcımız Ayla Yüceer Can, İnsan Kaynakları Müdürümüz Kadir Ercan, sendikanın Belediyemizdeki temsilcileri Zabıta Müdürümüz Fatih Mercan ve İmar ve Şehircilik Müdürümüz Cemalettin Sarp katıldı.

Toplantının ardından Sosyal Denge Sözleşmesi, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ve BEM-BİR SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay tarafından imzalandı.

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş yaptığı açıklamada “BEM-BİR SEN ile yaptığımız görüşmeler sonucunda çalışanlarımızın Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladık. Her yıl şartlarda iyileştirmeler yapmaya devam ediyoruz. Belediyemize, BEM-BİR SEN’e ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.