26 Ocak 2018

BAŞKAN AYANTAŞ’TAN SAĞLIK BAKANLIĞINA ZİYARET

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş Sağlık Eski Bakanı Halil Şıvgın, Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve Ankaralı sivil toplum kuruluşları, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’i ziyaret etti.

Ankara Kültürünü Yaşatma Derneği seymenleri ziyarette seymen gösterisi yaparken, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’e Akyurt kitabı hediye etti. Bakan Yardımcısı Öğütken ziyaret nedeniyle Başkan Ayantaş, Eski Bakan Halil Şıvgın ve İlçe Başkanı Kadir Gürbüz’e teşekkür etti. Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş Akyurt’ta yapılması planlanan hastane ile ilgili hazırlanan rapor doğrultusunda Bakanlığa bilgi verdi. Ayantaş “ Yeni hastanemizin yapılabilmesi için arazi ve imar çalışması tamamlandı. Bu yılın yatırım programına da alındı. İnşaata başlanması için önümüzde engel yok. İnşallah en kısa zamanda projeyi hayata geçiririz.” diye konuştu.