24 Kasım 2017

BAŞKAN AYANTAŞ’A ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Akyurt Belediyesi personeli, Öğretmenler Günü’nde kendisi de bir öğretmen olan Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’a sürpriz yaptı.

Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz ve tüm personel adına Başkan Gültekin Ayantaş’a çiçek verildi. Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Belediye personeli ile buluşmasında “İnsanlar hayatı boyunca öğrenmeye devam eder. Bu nedenle hayatımızın her anında çevremizden ve insanlardan öğreneceklerimiz vardır. Kendimizden yaşça küçük insanlar bile bize bir şeyler öğretebilir. Bu nedenle öğrenmenin sınırı yoktur. Her yıl olduğu gibi bu yıl da unutmayarak Öğretmenler Günümü kutladınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” diye konuştu.

Eski bir öğretmen olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Salih Emanet’e ise Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş tarafından çiçek verildi.