10 Ocak 2018

BAŞKAN AYANTAŞ ÖĞRENCİLERLE SPOR KONUŞTU

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “Her Ay Bir Konuk” başlığı altında düzenlenen konferansın konuşmacısı oldu.

Konferansa Başkan Ayantaş’ın yanı sıra Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Yurtoğlu, çeşitli okullardan yönetici ve öğrenciler katıldı.

Akyurt Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen konferansta Başkan Ayantaş spordan eğitime, eğitim hayatında iz bırakan kişi ve olaylardan Akyurt’un gelişimine çeşitli konulara değindi. Ayantaş “Geçmişte çok iyi bir futbolcuydum. Bugün birinci lig seviyesinde antrenörlük yapmama olanak sağlayan lisansa sahibim. Sahamız yokken şampiyon olan Akyurtspor takımımız vardı. Bugün profesyonel kriterleri karşılayan bir stadımız, kapalı spor salonumuz ve halı sahalarımız var. Okullarımızın spor malzemesi ihtiyacını her yıl biz karşılıyoruz. 11 dalda sporcularımız çalışmalarına devam ediyor. Sizler de hem okulunuza devam edip hem sporcu olabilirsiniz. Spor insanların kendine güvenini artırır, böylece farklı alanlarda da kendine güvenen, başarıyı kovalayan bireyler ortaya çıkar. Öyle ki 1999 seçimlerinde ilk kez başkanlığa aday olduğumda 59 oyla seçimi kaybettim. Kendime güvenimi kaybetseydim, bugün sizin karşınızda Belediye Başkanı olarak oturuyor olamazdım. O seçimde biz aslında 2004 seçimini kazanmıştık. İlçemizi sizin gibi gençlerle birlikte ileriye taşıyacağız. İnşallah içinizden belediye başkanları, kaymakamlar, valiler çıkar. Hepinize başarılar diliyorum.” diye konuştu.