05 Nisan 2017

BAŞKAN AYANTAŞ ÖĞRENCİLERE RÖPORTAJ VERDİ

İlçemizdeki ortaokullarda öğrenim gören öğrenciler Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ile röportaj yaptı.

Ankara Evi’nde, kendisine meslek seçimlerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği sorusunu yönelten öğrencilere Başkan Ayantaş’ın cevabı “Hepimizin elinin, beyninin yatkın olduğu farklı alanlar vardır. Bunları ortaya çıkarmak için en önemli görev çocukların ailelerine düşüyor. Onlar sizin okuyup başarılı olmanız için her şeyini feda ediyor. Başarılı olmanız onlar için yeterlidir. Parklarımıza ailenizle beraber çıkmanız, hafta sonu bir sinemaya, tiyatroya gitmeniz, farklı ufuklar açacaktır. Öte yandan spor yapabilirsiniz. Bu alanda başarılı olabilirsiniz. Ben çok iyi bir sporcuydum ve o alanda da başarılı olabilirdim. Ancak gençliğimden beri belediye başkanı olmayı istiyordum. Bugün buradayım. Sizler de öncelikle kendinize güzel hedefler belirleyerek işe başlayın. O yolda ilerleyerek hedefinize ulaşabilirsiniz. Sizleri Belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duydum. Hepinize teşekkür ediyorum.” oldu.

YSN_4961

YSN_4968