09 Kasım 2016

BAŞKAN AYANTAŞ 15 TEMMUZ GAZİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş Akyurt Devlet Hastanesinde tedavi gören 15 Temmuz gazisi 2 vatandaşımızı ve eğitim sırasında meydana gelen kazada yaralanan bir polis memurunu ziyaret etti.

ysn_0154

15 Temmuz gecesi meydana gelen darbe girişiminde Akıncı Üssü’nde darbecilere karşı direnirken yaralanan Derya Ovacıklı ile Ankara’da yaralanan Rasim Kırçiçek’i ziyaret edenler arasında eski adıyla Kazan, yeni adıyla Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Yazıcı ve Abidin Arıkök de vardı.

ysn_0161

Başkan Ayantaş demokrasi gazilerini ziyaretinde yaptığı konuşmada “Halkımız 15 Temmuz gecesi vatanını kendisi nasıl savunacağını gösterdi. Kendi iradesinden başka iradeyi tanımadığını ortaya koydu. Eski adıyla Kazan ilçemizde çok sayıda şehit ve gazimiz var. Sizler sayesinde Kahramankazan oldu. Allah bir daha böyle zamanlar yaşatmasın. Geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.

Başkan Ayantaş ve beraberindekiler daha sonda yaralı polis memurunu da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ysn_0166