10 Kasım 2016

ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENLERİNE VALİ YARDIMCISI DA KATILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 78’inci ölüm yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda anma töreni düzenlendi.

ysn_0292

Törene Ankara Vali Yardımcısı Süleyman Hürrem Aksoy, Belediye Başkan Vekilimiz Ertekin Şan, Başkan Yardımcılarımız İlhan Şener ve Ayla Can ile siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve Akyurtlular katıldı.

ysn_0290

Saat 9.00’da Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık çelengini Ankara Vali Yardımcısı Süleyman Hürrem Aksoy, Belediye Başkanlığı çelengini ise Başkan Vekilimiz Ertekin Şan bıraktı. Tören, saatler Atatürk’ün hayata veda ettiği 9.05’i gösterirken sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı program ise Kültür Merkezi Necip Fazıl Konferans Salonu’nda yapıldı. Programda öğrenciler şiirler, türküler ve oratoryo ile Atatürk’ü andı.

ysn_0298

ysn_0315