18 Şubat 2015

ASIM YEKELER, MUTLU OLMANIN YOLLARINI ANLATTI

Belediyemiz tarafından tüm personel ve vatandaşlar için “Mutlu Olmanın Yolları” adlı konferans düzenlendi.
Kültür Merkezi Necip Fazıl Konferans Salonu’ndaki konferansa Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’ın yanı sıra Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Veysel Fırat, Başkan Yardımcımız Ayla Can, İlçe Müftüsü Sadullah Beki, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.mut1 Kişisel gelişim uzmanı Asım Yekeler’in konuşmacı olarak yer aldığı konferansta hayatta her şeye sahip olan insanların çoğunlukla mutlu olmadıkları, küçük şeyler ile mutlu olunabileceği anlatıldı. Konferansın sonunda ise Yekeler, katılımcılardan bazılarına “Mutluluk Nedir?” diye sordu.

mut2
Son olarak Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş bu soruyu cevapladı. Ayantaş konuşmasında “Benim için mutluluk Akyurt’a değer katmaktır. Bunu yaparken de beraber çalıştığımız arkadaşlarımız, ekibimiz çok önemli. Doğru ekiple doğru zamanda doğru işleri yapmaktır mutluluk. Bu ekiple çalışmak ve üretmek benim için mutluluğun kaynağıdır.” diye konuştu. mut3Asım Yekeler konferansın ardından emekli asker olması sebebiyle, görev yaptığı süre içerisinde fıkra niteliği taşıyan komik anılarını salondakilerle paylaştı. mut4