20 Ağustos 2019

ANKARA ÇUBUK AKYURT ARAZİ TOPLULAŞTIRMA VE TARLA İÇİ GELİŞTİRME HİZMETLERİ PROJESİ ASKI İLANI

Ankara İli Akyurt İlçesine bağlı Güzelhisar, Timurhan, Yıldırım, Şeyhler, Balıkhisar, Büğdüz, Cücük, Çınar, Teberik, ve Kızık Mahallelerine ait derecelendirme haritaları, parsellerin birim değeri cinsinden karşılıklarını gösterir derecelendirme listeleri, eski mülkiyet soyadı sıralı derecelendirme listeleri ve derece denklik dönüşüm katsayıları tabloları 20.08.2019 tarihinden itibaren 30 (otuz gün süre ile Akyurt Belediyesi ilan panosu ve www.akyurt.bel.tr resmi internet adresinden duyurulmaya başlanmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.

İLANA İLİŞKİN DETAYLI BİLGİYE DSİ 5.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLULAŞTIRMA İRTİBAT BÜROSU ESENBOĞA MAHALLESİ ADNAN MENDERES CAD.  NO:11/C ADRESİNDEN VEYA

NUMARALI TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.