24 Mart 2015

AKYURT’UN ÇINARLARI KAHVALTIDA BİR ARADA

Belediyemiz “Yaşlılar Haftası”nda İlçemizde yaşayan 70 yaş ve üstü vatandaşları kahvaltıda buluşturdu.

Kültür Park’taki restoranda yapılan organizasyona Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, eşi Şenay Ayantaş, İlçe Kaymakamı Mustafa Yiğit ve eşi, Başkan Yardımcılarımız İlhan Şener ve Ayla Can ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz M. Salih Emanet katıldı.

akyurtuncinarlari (1) akyurtuncinarlari (2)

Topluca yapılan kahvaltıda yaşlı vatandaşlar birbirleriyle aynı ortamda olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Ayrıca gösterilen hürmetin kendilerini çok memnun ettiğini belirten yaşlı vatandaşlar, Başkan Ayantaş’a teşekkür ettiler. Ayrıca Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş tarafından yaşlılara birer karanfil hediye edildi.

akyurtuncinarlari (3)

Misafirlerle tek tek ilgilenen Başkan Gültekin Ayantaş, “Onları bir araya getirerek güzel bir kahvaltı yaptık ve aynı İlçede yaşamalarına rağmen birbirini uzun zamandır göremeyen akranların hasret gidermesini sağladık. Yaşlılar Haftası nedeniyle bu güzel organizasyonda İlçemizin yaşlı çınarlarını ağırlamak bizim için onurdur. Bedenleri yaşlanmış olsa da ruhları genç kalan amca ve teyzelerimizin hepsi ayrı birer değerimiz. Onlara sahip çıkmak bizim görevimiz. Bu yıl ikincisini yaptığımız kahvaltıları inşallah devam ettireceğiz.” diye konuştu.