31 Ekim 2017

AKYURT’TA OKUR – YAZAR BULUŞMASI DÜZENLENDİ

Akyurt Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından, çocuk romanı yazarı Hanzade Servi ile öğrencilerin buluştuğu bir söyleşi programı düzenlendi.

YSN_9325_resize

YSN_9332_resize

Akyurt Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fethi Dağ ve yazar Hanzade Servi katıldı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Hanzade Servi, okulda ve okul dışında öğrencilerin kendilerini geliştirmek, başarıyı yakalamak için çabalaması gerektiğini, karşılarına çıkan engelleri ise kendilerine güvenerek aşabileceklerini söyledi.

YSN_9343_resize

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş programda yaptığı konuşmada “Konuşmasının başında değerli yazarımız şöyle bir şey söyledi: “Kendi korkularımla arkadaş olmayı başardım.” İnsanoğlu korkularını kendi yaratır ve yarattığı korkulardan da kendisi korkar. Ne kadar korkularımızın üzerine gidersek, o kadar başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu tür söyleşilerin size, tüm öğrencilere medeni cesaret ve özgüven kazandırması adına çok faydalı olduğuna inanıyorum. Hanzade Servi’ye Akyurt’a gelerek çocuklarımızla bir arada yer aldığı için teşekkür ediyorum.” dedi.

YSN_9358_resize

Başkan Ayantaş’ın yazar Hanzade Servi’ye plaket vermesinin ardından Servi öğrenciler için kitap imzaladı.

YSN_9366_resize