11 Haziran 2018

AKYURT’TA KADİR GECESİNDE SAHUR ETKİNLİĞİ

Belediyemiz tarafından Seyyid Burhaneddin Camii avlusunda Akyurtlular için sahur yemeği verildi.

Sahur yemeğine Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Ak Parti Ankara Milletvekili Adayı İbrahim Enes Duruay, Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile yaklaşık bin Akyurtlu katıldı.

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş yaptığı açıklamada etkinliği şu sözlerle değerlendirdi “İlçemiz hızla gelişen, büyüyen bir ilçe. Bu nedenle geçtiğimiz yılın sonlarına doğru 2 bin 500 kişilik Seyyid Burhaneddin Camii’ni hizmete açtık. Camimizin içi, dışı, her yeri çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak durumda. Camimizde Kadir Gecesi’ni idrak eden, ibadetlerini yerine getiren vatandaşlarımız, sahur vaktinde bizlerle birlikte sahur yaptı. Kalabalık bir şekilde sahur bereketinden faydalandık. Bizimle birlikte olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm İslam Dünyasının Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum.”