16 Mart 2018

AKYURTLU ŞOFÖRLER AFRİN’E DESTEK KONVOYU DÜZENLEDİ

Akyurt’ta bir araya gelen şoför esnafları, Afrin Operasyonu’ndaki Mehmetçiğe destek vermek için konvoy yaparak ilçe turu attı. Konvoya Türk bayrakları ile süslenmiş yaklaşık 150 araç katıldı.

Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın organize ettiği konvoy için İlçe Jandarma Komutanlığı önünde Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, esnaf ve vatandaşlar bir araya geldi. Konvoy öncesinde Mehmetçik için kurban kesilerek dua edildi. Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere destek vermek amacıyla organizasyonu düzenlediklerini söyleyen Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Refah, “Atatürk’ün “Türk şöförü en asil duygunun insanıdır.” sözüyle yola çıkarak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü PYD’nin bölgeden çıkartılması için başlatılan operasyona destek vermek için esnaflarımızla birlikte konvoy düzenledik. Esnaflarımız arasında toplanan parayı da Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağız.” dedi.

Akyurt Kaymakamı Osman Altın ise “Bu vatanın savunmasının Halep’te, Afrin’de başladığını biliyoruz. Devletimiz bütün tedbirlerini alarak, diğer devletlerin karşı çıkmasına rağmen kendi güvenliğimiz için bu mücadelesini sürdürüyor. İnşallah bu mücadeleyi hep birlikte zaferle sonuçlandıracağız. Ve daha güvenli daha huzurlu bir gelecekte hep birlikte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum, inşallah kurbanlarımızı da Allah kabul etsin. Afrin’de şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, gazilerimize de sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.” diye konuştu.