03 Ocak 2017

AKYURTLU SEYMENLER BAŞKAN AYANTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Ankara Kulübü Derneği Akyurt Şubesi seymenleri Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

ysn_1669

Ziyarette Ankara Kulübü Derneği Akyurt Şubesi Başkanı Hasan Arslan, Başkan Yardımcıları Serkan Yüceer, A. Hakan Emanet ve yönetim kurulu üyeleri ile seymenler yer aldı.

ysn_1671

25 Aralık 2016 günü düzenledikleri Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin yıl dönümü kutlaması ve seymen gecesine verdiği destek nedeniyle Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’a teşekkür eden Şube Başkanı Hasan Arslan, ülkemizde yaşanan terör olaylarının insanlarımızın günlük yaşantısını bozmaya yönelik olduğunu belirterek programı iptal etmediklerini, bunun bir eğlence değil, birliğimizi kuvvetlendirecek güzel bir kültür etkinliği olduğunu söyledi.

Başkan Ayantaş ise misafirleriyle sohbetinde “Ülkemiz zor bir dönemeçten geçiyor. Böyle zamanlarda devletin gücünü Millet birlik olarak daha da artırmalıdır. Kimseyi ayırmadan, birlik içerisinde bunun üstesinden gelinebilir. Sizlerin çabası da bunun içindir. Ziyaretinizden büyük bir mutluluk duydum.” ifadelerini kullandı.

Hasan Arslan ziyaretin sonunda Başkan Ayantaş’a çiçek verdi.

ysn_1676