16 Aralık 2016

AKYURT KAYMAKAMI OSMAN ALTIN OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesiyle ilçemize atanan Tekirdağ’ın Malkara ilçesi kaymakamı Osman Altın görevine başladı.

ysn_1155

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Başkan Yardımcımız Ayla Can ve Meclis Üyemiz Ertekin Şan, Kaymakam Altın’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ayantaş Kaymakam Altın’a hitaben “İlçemiz Ankara’nın en hızlı büyüyen ilçeleri içerisinde en üst sıralarda yer alıyor. Yaptığımız hizmetlerle Akyurt 12 yılda adeta bir şehir görünümünü aldı. Bu noktada ilçemizde görev yapan tüm kaymakamlarımızla uyum içerisinde çalıştık. İlçemize hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Akyurt’un yeni kaymakamı Osman Altın ise ilçemizde görev yapacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ve diğer misafirlere teşekkür etti.

OSMAN ALTIN KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Kaymakam Osman Altın, 2000 yılında ilk olarak Denizli Beyağaç ilçesinde göreve başladı. Sırasıyla Diyarbakır Hani Kaymakamlığı, Çanakkale Yenice kaymakamlığı, Artvin Vali Yardımcılığı, Konya Kadınhanı Kaymakamlığı ve Bartın Vali Yardımcılığı ve Tekirdağ Malkara Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 16 Aralık 2016 tarihi itibariyle ilçemizdeki görevine başladı.

ysn_1151

2005 Kez Görüntülendi.