11 Şubat 2016

AKYURT HEYETİ DOĞADAN GIDA ÜRÜNLERİ’NDE

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’ın organize ettiği fabrika ziyaretleri çerçevesinde bu hafta Doğadan Gıda Ürünleri Fabrikası ziyaret edildi.

dogadan (2)

Ziyarette Başkan Ayantaş’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Veysel Fırat, Başkan Yardımcımız İlhan Şener, belediye meclis üyelerimiz ve ilçemizdeki idari kurumların amirleri de yer aldı.

dogadan (3)

Fabrikanın kurumsal iletişim denetleyicisi Tuğba Ekşi, fabrika hakkında misafirlere bilgi verdi. Tuğba Ekşi, firmanın Rize ve Ankara’da olmak üzere iki fabrikası olduğunu, Türkiye’nin en modern poşet çay tesisine sahip olduklarını ve yıllık 1 milyar poşet çay ürettiklerini söyledi. Çalışanların yarısının kadınlardan oluştuğunu ve 1975 yılından bu yana sektörde yer aldıklarını belirten Ekşi, Türkiye’deki bitki – meyve çayı kategorisinin ise kurucusu konumunda olduklarını ve yurt dışına da çay ihraç ettiklerini sözlerine ekledi.

dogadan (4)

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ise “Akyurt’ta üretim faaliyeti içerisinde olan fabrikalar, kendi sektörlerinde ülkemizin en iyileri arasında yer alıyor. Doğadan Gıda Ürünleri de bu güçlü fabrikalardan bir tanesi. Üretiminizin ve başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.” Diye konuştu.

Üretim alanında incelemelerde bulunan heyet, fabrika müdürü Cem Okur ve diğer yetkililerle hatıra fotoğrafı çekilerek ziyareti tamamladı.

dogadan (1)