AKYURT BELEDİYESİ, AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE DEVLET OPERA VE BALESİ ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Devlet Opera ve Balesi Genel Sanat Yönetmeni ve Genel Müdürü Selman ADA, Ankara Devlet Opera ve Balesi Sanat Yönetmeni ve Müdürü Metin Turan, Belediye Başkanımız Gültekin AYANTAŞ ve Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan AYCAN katılımıyla imzalanan protokol metni ile Akyurt’ta örnek ve başarılı çalışmalar yürütülmeye devam ediyor.

İmzalanan protokol gereğince 16 Mayıs 2017 Salı günü Saat 10:00 da başlayacak olan Akyurt Okul Öncesi Şenliği programında Ankara Devlet Opera ve Balesi önemli bir organizasyon gerçekleştirecek.

Çocuk korosu, çocuk balesi ve halk dansları kurslarının açılması ve tüm sahne sanatlarıyla çocukları buluşturmayı hedefleyen protokol ile Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında;  sanatın geliştirici ruhuyla toplumumuzu buluşturmaya devam ediyor.

Bir ilke imza atılarak okul öncesi eğitimin anlam ve önemini vurgulamak ve yaygınlaştırmak amacıyla yürütülen faaliyetler kapsamında, Ankara Devlet Opera ve Balesi, Akyurt’ta okul öncesi çocukları “Çocuk Balesi” ile buluşturuyor.  Geleneksel hale gelen ve 3 üncüsü gerçekleştirilecek etkinliklerde; faaliyet stantları, Belediyemizin katkılarıyla çocuklar için eğlence ve animasyonlar gerçekleştirilerek, sürpriz hediyeler dağıtılacak. 17 Mayıs Çarşamba günü ise Aksiyon Organizasyon tarafından Kültür Bakanlığının katkılarıyla hazırlanan Sevimli Sebzeler Çocuk Tiyatrosu Akyurtlu öğrencilerle buluşturulacak.

1923 Kez Görüntülendi.