29 Eylül 2017

AKYURT BELEDİYESİ 12 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞITTI

Muharrem ayı nedeniyle Belediyemiz tarafından ilçemizdeki 40 cami ile 31 resmi kurum ve kuruluşta, 29 Eylül günü Cuma namazı çıkışında 12 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Belediye personelimiz camilerde ve resmi kurumlarda görevlendirilirken, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş ise Merkez Cami’de Meclis Üyelerimiz ve Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ile birlikte vatandaşlara aşure dağıttı.

Dağıtılan aşureyi afiyetle yiyen vatandaşlar Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’a teşekkürlerini iletti. Başkan Ayantaş, aşure dağıtımı sırasında vatandaşlardan gelen teşekkürlere “Bu mübarek ayda geçmişten gelen bir geleneği yaşatmaya devam ediyoruz. Herkese afiyet olsun. Allah devletimize, milletimize, Belediyemize zeval vermesin.” diyerek karşılık verdi.

YSN_7726

YSN_7736