09 Kasım 2015

ADALET BAKANI İPEK, İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Adalet Bakanı Kenan İpek ilçemize geldi.

İlk olarak Belediyemizi ziyaret eden İpek, Ankara Evi’nde İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, eşi Şenay Ayantaş, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ ve İlçe Garnizon Komutanı A. Taner Demiroğlu ile bir araya geldi.

DSC_0378

Bakan İpek’e ilçemiz hakkında bilgi veren Başkan Ayantaş “10 yıl öncesinin Akyurt’u ile bugün gördüğünüz Akyurt arasında büyük fark var. Belediye hizmet binamızı hizmete açacağız. Birçok yeni proje ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize hoş geldiniz.” Diye konuştu.

Adalet Bakanı Kenan İpek ise Akyurt’ta bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Akyurt’un, Ankara’nın en güzel ilçelerinden biri olduğunu ve çalışmaları takip ettiklerini belirtti.

Sohbetin ardından İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Kenan İpek’e günün anısına bir tablo hediye etti. Başkan Ayantaş’ın Adalet Bakanı’na hediyesi ise nostaljik bir maşrapa ile gaz lambası idi.

DSC_0381

DSC_0388

Ankara Evi’nden Kaymakamlık binasına geçen Adalet Bakanı Kenan İpek, temaslarının ardından ilçemizden ayrıldı.