20 Ekim 2015

2016 BÜTÇESİ VE PERFORMANS PROGRAMI KABUL EDİLDİ

Akyurt Belediye Meclisi, 11 Ekim tarihinde 2016 yılı Performans Programı, 14 Ekim tarihinde ise 2016 yılı bütçesi gündemiyle toplandı.

Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantılarda Başkan Yardımcılarımız Ayla Can, İlhan Şener ve Metin Çınar ile Meclis Üyelerimizin yanı sıra birim müdürlerimiz de hazır bulundu.

YSN_0665

Belediyemizin 2016 yılına ait bütçesi ile gelecek yılın performans programları toplantılarda Başkan Ayantaş tarafından Meclis Üyelerine okundu.

Performans Programı ve bütçe, oy birliğiyle kabul edildi. Başkan Ayantaş toplantılar hakkında şunları söyledi “Akyurt Belediyesi olarak gelecek yıl hedeflediğimiz toplam bütçeyi ve çalışma performansını içeren toplantılarımızı gerçekleştirdik. Burada bizim için önemli olan, meclis üyelerimizin oy birliğini sağlamış olmamızdır. Akyurt için yaptığımız çalışmalarda bu durum daha fazla fayda sağlayacaktır. Her yıl söylediğim gibi bu yıl da belirtmek isterim ki Türkiye genelinde borcu olmayan çok az sayıda belediyeden bir tanesi biziz. Ankara ilçeleri içerisinde ise bizden başka borçsuz belediye bulunmuyor. Performans Programı ve bütçemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Meclis Üyelerimize ve müdürlerimize teşekkür ediyorum.”