05 Ocak 2018

1074 ÇANKIRISPOR AKYURT’TA

1074 Çankırıspor’un başkanı, kulüp genel sekreteri, teknik direktör ve futbolcuları, Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş’ı ziyaret etti.

Oğlu Alparslan Ayantaş’ın da futbol hayatına devam ettiği 1074 Çankırıspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularıyla bir araya gelen Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Akyurt ve Belediyemizin çalışmaları hakkında misafirlere bilgi verdi. Eski bir futbolcu olan Başkan Gültekin Ayantaş “Sporcuları Belediyemizde misafir etmek gerçekten çok güzel. Ayaklarına sağlık. Ben de eski bir futbolcu olduğum için buradaki sohbet daha çok futbol üzerine yoğunlaştı. Oğlumun takım arkadaşları olmaları da misafirlerimizi daha özel hale getirdi. Yönetim, teknik ekip ve futbolculara başarılar diliyorum.” dedi.

Kulüp Başkanı İsa Altın ve Genel Sekreter Atıf Koç Başkan Ayantaş’a 1074 Çankırıspor atkısı hediye etti.